Kinorunden:

Mumien vender tilbake til det store lerretet

Flere godbiter venter i kinomørket den kommende uka.

Gjensyn Denne gangen er det Tom Cruise som har hovedrollen i «The Mummy», og da ligger det an til både action og spenning i bøtter og spann. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Helt siden 1932 har kinopublikum latt seg fascinere av en ond mumie, og nye generasjoner kan få med seg den nyeste versjonen i «The Mummy», som har premiere i helga. Tom Cruise spiller en Navy Seal-soldat som finner et gammelt gravkammer, og når sarkofagen fraktes bort blir en eldgammel forbannelse med på kjøpet.

Langt hyggeligere blir det i animasjonsfilmen «Kaptein Supertruse: Den første episke filmen». To rampete barn hypnotiserer rektoren på skolen deres og forvandler ham til deres egen tegneseriehelt. Det blir et spennende eventyr med den gode og elastiske Kaptein Supertruse.

Den norske dokumentaren «I skyggen av oljeeventyret» tar for seg hendelser på Verdal i løpet av 90-tallet. Da oljeindustrien kom til bygda førte det til store omveltninger, og på 90-tallet mistet 50 ungdommer livet i overdoser, selvmord og trafikkulykker. Filmen ser nærmere på hvorfor det ble slik.

Badeløvene i «Baywatch», den isolerte jenta i «Everything, Everything» og den gamle, angrende mannen i «The Sense of an Ending» fortsetter ei uke til i Namsos.

Annerledes helt I «Kaptein Supertruse: Den første episke filmen» blir en hypnotisert rektor ufrivillig en ny superhelt. 

 

«Kaptein Supertruse: Den første episke filmen» og «The Mummy» kan du se i Grong søndag og onsdag, mens sistnevnte film også vises på Kolvereid søndag.

Etter mange sene kvelder rundt i Namdalen kan de omreisende kinomaskinistene i Bygdekinoen nå få en velfortjent ferie, og siste visning for sesongen gikk av stabelen tidligere i uka.