Namsosspiller flytter til Trondheim

Bjarne fortsetter i blått

Bjarne Falch Skaret var sentral da Namsos slo NTNUI. Selv om han er på flyttefot, blir det ikke snakk om klubbskifte.

KVIKK Bjarne Falch Skaret skapte mye trøbbel for NTNUI-forsvaret i kampen mot trondheimslaget NTNUI.  Foto: Bastian Øien Alstad

  • NAMSOS – NTNUI 3–1 (1–1)
  • 0-1 12. min. Erik Rudi
  • 1-1 31. min. Bjarne Falch Skaret
  • 2-1 62. min. Selvmål
  • 3-1 84. min. Tord Joten.
  • Dommer: Erlend Kjørsvik, Neset
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Kroppen føles fin, og det kjentes bra ut mot NTNUI, sier 19-åringen som til høsten planlegger å flytte til Trondheim.

Går alt etter planen, skal han spille resten av sesongen for Namsos.

Flytter, men fortsetter

– Jeg har diskutert med Jonas (Lian Hansen) at jeg skal trene i Trondheim, men fortsette å spille kamper for Namsos ut året. Så får vi se hva det blir til etter hvert, sier Skaret som er ferdig med videregående skole nå i vår.

Unggutten har ikke noen konkrete ambisjoner for sin fotballkarriere, men har tenkt å bli så god han får det til.

– Jeg har det gøy med fotballen. Og det er klart det er gøyere desto bedre man spiller. Så jeg kommer til å fortsette å trene for å bli best mulig, avslutter unggutten.

Mye å revansjere

Namsos hadde mye å revansjere da de onsdag kveld tok imot NTNUI til dyst i Kleppen etter å ha tapt sine tre siste kamper.

Men det var bortelaget som startet best. Da det var spilt 12 minutter sendte Erik Rudi gjestene i føringa.

Etter scoringa var det NIL som hadde initiativet i kampen, og var farlig frampå flere ganger ved Kay Rune Edvardsen og Bjarne Falch Skaret.

Gjennombruddshissigheten ga etter hvert tellende resultat da Skaret utliknet for Namsos. Etter pause var det NIL som hadde overtaket. Og det var på hjørnespark blåtrøyene skulle gjøre en forskjell.

Avgjorde på hjørnespark

Da det var spilt 61 minutter slo Kristian Dahl Fossum en farlig, innoverskrudd corner som etter å ha vært innom både en forsvarsspiller og keeper snek seg inn i mål til 2–1.

I det 84. minutt satte midtsopper Tord Joten spilleren i kista, da han plukket opp ballen etter en corner og plasserte ballen ned til høyre i mål.

– Det var deilig med en seier igjen, sier Bjarne Falch Skaret, som til tider skapte mye hodebry for gjestenes forsvar.

Toppkamp neste

Allerede lørdag skal Skaret & co ut i en ny viktig kamp. Denne gang kommer topplaget Kvik til Kleppen.

Med seieren mot NTNUI rykket Namsos opp på andreplass på tabellen. Det blir derfor et realt toppoppgjør i Kleppen lørdag ettermiddag.