Steinfjellstafetten har engasjert store og små i 25 år. Initiativtakeren liker formen den har i dag.

Fra hard konkurranse til uhøytidlig familietreff

Geir Staldviks iver etter å sette Namsskogan og Røyrvik på kartet, skapte Steinfjellstafetten for 25 år siden. Han er glad for at stafetten fortsatt lever godt.

NATUROPPLEVELSE Steinfjellstafetten ble pønsket ut i 1992 og hadde sin første gjennomføring året etter. Siden har stafetten endret seg mye, mens deltakernivået har holdt seg mer eller mindre stabilt hele vegen. Her fra Steinfjellstafetten for tre år siden, hvor vi ser Sivert Gartland fra Harran bevege seg over Steinfjellet med et fantastisk bakteppe under sin etappe.ARKIVFOTO: SVEIN-TORE HOVD 

NAMDALSAVISA

NAMSSKOGAN/RØYRVIK: Med praktfulle løpeomgivelser, har Steinfjellstafetten engasjert løpere helt fra første veksling. Det hele startet i 1992 da mannen bak det hele, Geir Staldvik, satte seg ned med en kamerat for å diskutere muligheten for å få til noe større i nærområdet.