Hun blir Adresseavisens nye redaktør

Etter at Tor Olav Mørseth (36) sluttet med umiddelbar virkning, måtte Adresseavisen på leting etter ny sjefredaktør.
NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: Styret i Adresseavisen har nå ansatt Kirsti Husby (45) som ny sjefredaktør. Husby kommer fra stillinga som nyhetsredaktør og stedfortreder for sjefredaktøren, og ble konstituert som sjefredaktør 2.juni.

– Jeg er stolt og glad for å ha fått tillit til å lede redaksjonen i Adresseavisen i tiden fremover. Vi har fått til mye som vi kan være stolte av de siste årene. Vi har markert oss på viktige journalistiske satsninger og vunnet prestisjetunge priser som Årets avis i fjor og Årets innovasjon i år. Jeg gleder meg til å bygge videre på dette, sier Kirsti Husby.

Mørseth skal nå bli administrerende direktør i Digitalnorway – Toppindustrisenteret AS.

Mørseth offentliggjorde jobbskiftet for ei drøy uke siden. Han har vært sjefredaktør i Adresseavisen i drøyt to år.

– Det er ikke lett å forlate mediebransjen, og det er ikke lett å forlate Adresseavisen. Samtidig er jeg overbevist om at avisen står sterkt rustet til å takle den krevende situasjonen hele mediebransjen står i, sier Mørseth til egen avis.