To fulle menn barket sammen – kjørt heim i ambulanse

To menn i starten av 20-åra skal ha vært involvert i slåsskamp i Kolvereid natt til lørdag.
NAMDALSAVISA

KOLVEREID: Klokka 01.27 fikk politiet melding om at slåssing i Kolvereid. Den ene mannen ble sjekket på stedet før han ble kjørt heim av ambulanse.

– Det skal ha vært beruselse inn i bildet, og den ene mannen skal ha slått ned den andre, forteller operasjonsleder Dag Hjulstad i Trøndelag politidistrikt og legger til at hendelsen vil bli etterforsket i løpet av dagen.

På Kolvereid er det også blitt ødelagt en postkasse. Politiet vet ikke hvem som står bak herverket.

To kontroller

I natt har politiet også gjennomført kontroller, både langs vegen og til sjøs. I Rørvik sentrum var det trafikkontroll i tidsrommet 23.00 fredag kveld til midnatt. 14 bilister ble stoppet og ingen overtredelser funnet.

Til sjøs kontrollerte politiet fire båter i området Namsos, Jøa og Salsnes i tidsrommet mellom 22.00 og 01.00. Heller ikke her fant politiet noen overtredelser.

Støy i Vikatunnelen

Rundt midnatt ble politiet tipset om villmannskjøring på motorsykkel i Vikatunnelen i Namsos. Politiet stoppet de fire motorsyklistene, som forklarte at det var effektanlegget på motorsykkelen som lagde mye bråk gjennom tunnelen.

– De hadde alle et effektanlegg som gjør at turtallet går opp uten å nødvendigvis kjøre så fort, forklarer operasjonsleder Dag Hjulstad.