Sendte heim Levanger uten poeng

Til tross for det våte været ble det en artig kamp for både spillere og publikum da Rørvik tok i mot Levanger 2 på heimebane mandag.

Andreas Skeie satte inn det siste av til sammen tre mål for rødtrøyene.  

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Mandag kveld hadde Levanger 2 tatt turen til Rørvik, og med seg på laget hadde de flere 1. divisjonsspillere. Til tross for det måtte de etter 90 spilte minutter sette seg på bussen og reise heim uten poeng.

I første omgang var det få sjanser til begge lag, og ikke før i det 44. minutt kom den første scoringa. Da satte heimelagets Olav Fausa inn 1-0-målet, og dermed gikk Rørvik til pause med ledelse.

Andre omgang startet med et brak, da Lasse Leirvik satte inn 2-0-målet etter kun tre spilte minutter. Både Olav Fausa og Andreas Skeie hadde flere gode sjanser i løpet av omgangen, men da det sto 68 minutter på tavla reduserte bortelaget. To minutter etterpå satte derimot Skeie seg på scoringslista, og stillinga ble dermed 3-1.

Etter 77 spilte minutter kom det nok ei redusering fra bortelaget, og kampen gikk inn i noen spennende sluttminutter. Til tross for et større press fra bortelaget, klarte Rørvik å stå i mot, og kampen endte 3-2 til stor glede for heimelaget.