Kulturpatruljen byr på bredt program

Fra hardrock til «puseblues»

Musikerne i Kulturpatruljen bruker egne erfaringer når de presenterer sine låter for publikum i NTE Arena.

INTENSIV ØVING: Øystein Hellesø (fra venstre), Jan-Tore Sylten, Hilde Wold, Eirik Engan, Ronny Grannes og Adrian Haugum Grande øver på vokalistens «My og my» – en av totalt 15 egenskrevne låter som skal framføres for publikum i NTE Arena tirsdag 20. juni. For mange i Kulturpatruljen blir konserten deres siste med gjengen – på godt og vondt. 

Det er ei rockelåt som handler om å bryte seg løs, så du må vise litt attitude.

HILDE WOLD
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Nav-tilbudet Kulturpatruljen i Namsos har blitt lagt merke til helt oppe i Det kongelige slott. Selv om Øystein Hellesø har håndhilst og snakket med kronprinsen, er det med en viss nervøsitet han tenker på førstkommende tirsdag.