Gapahuk – spesielt tilrettelagt

Denne gjengen av bygningsarbeidere har sørget for tilrettelagt gapahuk i omsorgsboligene i Johan Wiiks veg.

BYGGEGJENGEN Disse karene har bygget den fine gapahuken. Fra venstre: Kristian Lundahl, Isak Lund Thorsen, Vegard Båsen Larsen, Jon Andre Skomsvold, Christoffer Nordhus og lærer Tor Arthur Trana.  Foto: Tone Aftret

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Gjengen består av elever i klasse 2 by C på Olav Duun vgs. under ledelse av lærer Tor Arthur Trana. Hver mandag har de hatt arbeidspraksis i Johan Wiiks veg, og nå står gapahuken ferdig – spesielt tilrettelagt med rullestolrampe.

Gapahuken har de satt opp så å si gratis, mens beboerne i omsorgsleilighetene har betalt for materialene.

Resultatet sier de seg fornøyd med, både arbeidskarer, beboere og pårørende. Nå gjenstår bare et strøk maling før alt er klappet og klart til «innflytting», og beboerne kan glede seg over fine sommerdager ute.