«Fylkesordførerens kontor» blir egen enhet i nye Trøndelag

– Det blir fort en suppe av politikk og administrasjon

Fylkesordførerens kontor får en gruppe ansatte som jobber på direkte bestilling fra politikere. Det gir rolleblanding, frykter Høyre.

Nytt fylke Kirsti Leirtrø (Ap) fremmer i dag forslag om at en gruppe ansatte skal jobbe direkte for politikerne. Det kan bli nyttig for Tore O. Sandvik, om han blir nye Trøndelags første fylkesordfører i oktober.  Foto: Sivert Rossing, Trønder-Avisa

Dette blir fort en suppe av politikk og administrasjon.

Erik Fløan, Høyre
NAMDALSAVISA

RØROS: Fellesnemnda i Trøndelag vedtar etter all sannsynlighet at: «Fylkesordførerens kontor videreføres som selvstendig enhet i samme funksjon som i dag, men styrkes for å betjene gruppe- og utvalgsledelse hos både posisjon og opposisjon som utredningskontor».