Otto Moe AS klatret til topps

Både Ford og Volvo har kåret Otto Moe AS til årets forhandler for 2016 i Norge.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: I 1943 åpnet Otto Moe sr. sitt første verksted i Grong. Åtte år senere fikk firmaet agentur for Ford, og senere dukket det opp avdelinger i Namsos og Rørvik i tillegg.

I 2001 fikk Otto Moe Volvo-agenturet for Namdalen, og bedriften er i dag Namdalens største bilforhandler.

Årets forhandler

I ei melding skriver de at både Ford og Volvo kåret bedriften til årets forhandler 2016 i Norge, i konkurranse med mange større og mer sentralt beliggende bilforretninger.

– I begge kåringene legges det stor vekt på kundetilfredshet. Det er viktig å møte potensielle bilkjøpere og bileiere på en god måte, inngå klare avtaler og sørge for ei oppfølging som er god og trygg for kunden, forklarer daglig leder Otto Moe jr.

Otto Moe har i løpet av de senere årene gjort store investeringer i avdelingene for å sikre innbydende og funksjonelle butikk- og verkstedsarealer, både for kunder og ansatte.

Både Volvo og Ford legger vekt på solide omsetningstall på biler og deler, markedsandel og lønnsomhet.

– Det er viktig både for produsentene, importører og kundene at de som selger bilene kan vise til god økonomi og lønnsomhet i drifta. Det gir en trygghet i partnerskapet med oss. I kåringene legges det også vekt på at forhandlerne følger produsentenes retningslinjer for kundebehandling, merkevare og krav til etisk drift, understreker Moe.

Roser de ansatte

Torsdag mottok Moe og co. den høythengende prisen som årets Volvo-forhandler fra den norske importøren.

– Konkurransen er knallhard, så denne prisen henger høyt. Volvo har de mest fornøyde bilkundene i landet, så det skal litt til å havne helt på topp blant norske Volvo-forhandlere. Det er bare å gratulere Otto Moe AS, sier Herman Røhrt i Volvo Cars Norway.

Neste uke reiser Otto Moe jr. til Athen for å motta prisen som årets Ford-forhandler, som deles ut av Fords Europa-divisjon til de beste forhandlerne i de europeiske landene.

– Det er første gang vi får Volvo-prisen, mens Ford har kåret oss til årets forhandler tre ganger tidligere. Det er først og fremst de ansatte som skal ha ros, for det er deres målbevissthet, kunnskap og stå-på-vilje som er vesentlige årsaker til at vi oppnår gode resultater, sier Moe.