Utvider turisttilbudet

Sommergjestene er på tur, og lørdag åpner turistinformasjonen ved kinoen i Rock City-bygget – nå med utvida åpningstid.

Sommerklare I dag åpner turistinformasjonen i Rock City for sesongen. Der tilbys det veiledning til turister og fastboende om de mange tilbudene som finnes i distriktet. Fra venstre: Roger Grande, turistvertene Jens Gerhardsen og Frida Johnsen og Bente Snildal.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Hver dag – med unntak av mandager – vil turistinformasjonen være åpen til og med 17. august. I tillegg til betjent skranke er det også elektroniske hjelpemidler tilgjengelig utenom åpningstidene.

Samlokaliseringa ved kinoen er et samarbeid mellom Kulturarena og Midtre Namdal samkommune utvikling, og målet er å informere alle turister – og fastboende – om tilbudene som finnes. Håpet er at det skal føre til at folk blir værende lenger.

– Vi ønsker at opplevelsen her skal være så bra at folk ønsker å komme tilbake, sier Bente Snildal.

Åpningstidene og bemanninga på turistinformasjonen har aldri vært så god som i år, noe daglig leder i Kulturarena, Roger Grande, mener er et stort pluss.

– Å møte noen som vet mye om tilbudene som finnes ansikt til ansikt, gjør at det er lettere å overbevise folk om å bli lenger.

Turistvertene Jens Gerhardsen og Frida Johnsen gleder seg nå til at folket strømmer på.

– Jeg har betjent 10–12 personer allerede, så jeg tror det blir en bra sommer, sier Gerhardsen.