Andre runde av årets Grenslire ble sparket i gang på nylagt kunstgress

Cupmoro på parkåpninga

Søndag ble Sørli idrettspark offisielt åpnet. Det skjedde midt under andre runde av Grenseliret i fotball, som fikk spille på en flott kunstgressmatte for første gang i Sørli.

Nøkkelpersoner: . Foran fra venstre: Leder i Plan- og byggekomiteen Frode Gåsbakk, Kjell Bjarne Helland fra nye Trøndelag idrettskrets og Ragnar Prestvik fra Nord-Trøndelag friidrettskrets. Bak fra venstre: Rektor på Sørli skole John Arne Vestnor, byggekomitemedlem Jørn Ove Totland, leder i Nord-Trøndelag idrettskrets Tore Rømo, byggekomitemedlem Karl Olav Skogen, leder i Lierne IL Patrik Lundgren, medlem i byggekomiteen Hans Petter Gjertsås og ordfører Bente Estil. 

NAMDALSAVISA

LIERNE: Idrettsanlegget består at en 9-er kunstgressbane for fotball med lysanlegg, en tennisbane med lysanlegg, friidrettsfunksjoner med 60-meter og lengde, lagerbygg, samt et opprustet asfaltanlegg rundt Sørli skole og nye utvidet parkeringsplass. Kommunens andel er på 1.25 millioner kroner for selve idrettsdelen, samt 660.000 kroner for ny asfalt foran skolen og på parkeringsplassen.