Ingen slinger i valsen da musikk, dans og drama gikk opp til eksamen

Prima takter fra avgangskull

Avgangselevene på musikk, dans og drama ved Olav Duun endte opp med et imponerende karaktersnitt på 5,65.

Toppelever Avgangselevene ved musikk, dans og drama på Olav Duun leverte et enestående resultat på avsluttende eksamen, og trinnet fikk 5,65 i snitt. Bak fra venstre: John Viljar Jensen, Jan-Roar Finseth, Tormod Nordhøy, Magnus Aune, Thomas Lestum, Truls Opdal, Audun Geving, Lise Thorsen, Håkon Wesche, Ingrid Nubdal Glømmen og Veronica Kjølstad Fosseng. Midten fra venstre: Espen Aglen, Ådne Hansen, Hedda Sofie Haugum, Synne Flåtter Flo og Marit Sandberg. Foran fra venstre: Lene Olsen, Lise Larsen, Vilde Rømo, Ingveig Gevik, Maja Eid Schei og Hanna Drag Lysø. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi har kommet dit vi ville, sier Truls Opdal, en av de 22 svært fornøyde avgangselevene.