Ventes mye regn

Meteorologene har sendt ut varsel for Trøndelag de neste par dagene, og det ser ut som det er lurt å finne fram paraplyen.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Politiet melder om at det har vært ei rolig natt i hele fylket. Særlig i Namdalen er det få ting å fortelle om, men det er ei melding i loggen:

Natt til tirsdag fikk politiet melding om at en beruset person satt i ei trapp i Namsos sentrum. Han reiste seg opp og tuslet der ifra, og politiet vet ikke hvem det er snakk om. Personen gjorde ingen skade, melder operasjonsleder.

Været

Meteorologene har sendt ut varsel om at det vil komme mye regn i Trøndelag de neste dagene:

Tirsdag og onsdag ventes vedvarende bygevær som lokalt kan gi store mengder nedbør. Til sammen kan det komme 30-50 mm regn i løpet av ett døgn, og 50-70 mm i løpet av to døgn.

Ellers ser værvarselet for Trøndelag slik ut tirsdag:

Vestlig liten kuling utsatte steder, stiv kuling på kysten, sent i kveld dreiende nordvest på kysten av Namdalen. Skyet. Regn og regnbyger, lokalt mye regn.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om Lasse Gustavson, som holdt et inspirerende foredrag i Overhalla mandag kveld. Du kan og lese om avgangselevene på musikk, dans og drama ved Olav Duun, som endte opp med et imponerende karaktersnitt på 5,65.


Sjekk Bengt Steinars gaupe-blinkskudd!

Mens Bengt Steinar Nordbakk og kompisen Arne Kvemo satt og drakk kaffe – kom ei ung gaupe på besøk.


På VG.no tirsdag morgen er toppsaken at Ingebjørg Godskesen etter lang tids intern konflikt melder seg ut av Frp. Hun sammenligner partiet med regimet i Tyrkia, der hun er rapportør for Europarådet. Her kan du lese saken.

Redusert framkommelighet

På strekningen Bjørgan - Grong er det redusert framkommelighet og stengt i korte perioder på grunn av vegarbeid i periodene: Tirsdag til torsdag fra klokken 06:00 til 22:00.

Det melder Statens Vegvesen. Arbeidet vil holde på fra 20. juni til 22. juni.