Rørvik stiller hele 13 lag i Kippermocupen i Mosjøen

G16 startet med uavgjort mot arrangørklubben

Kippermocupen er i gang! Og Rørviks G16-lag startet fredag kveld med å spille 1-1 mot arrangørklubben Mosjøen.

TIL KIPPERMOEN: Rørvik Gutter 16 deltar i helgas Kippermocup sammen med tolv andre rørviklag. Bak fra venstre: Erik Urdshals, Oskar Bjørnes, Aleksander Hansen Sønnesyn, Ola Nygård, Jan Andreas Kjørseng, Nikolai Nordaunet, Jonathan Moen Knoff, Kristian Thorsen, Frode Armand Valla, Axel Joar Ofstad. Foran fra venstre: Brage Aardahl, Ola Anthonsen, Daniel Hansen, Simen Husby, Marius Johansen, Henrik Ingebrigtsvold, Berge Hasfjord. Første kamp fredag kveld endte 1-1 mot Mosjøen.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

RØRVIK:  Rørvik utgjør over en firedel av de namdalske lagene som i helga reiser nordover for å  delta i Kippermocupen.

Namdalen har i alle år vært godt representert i Kippermocupen, som hver sommer i 35 år har blitt sparket i gang i Mosjøen. I år er intet unntak, når 48 namdalske lag til helga reiser nordover for å delta i et av årets store cupbegivenheter. De første kampene gikk av stabelen allerede fredag.

Rørviks gutter 16-lag var ett av de første lagene i aksjon, og første kamp i gruppespillet endte 1-1 mot Mosjøen.

Her kan du følge resultatene fortløpende fra cupen gjennom helga!

– Innarbeidet tradisjon

Og her utgjør Rørvik, med sine 13 påmeldte lag, en stor del av kaka.

– Kippermocupen har blitt en innarbeidet tradisjon for rørviklagene. Det er ei fin turnering, der vi får sjansen til å møte mange andre lag som vi vanligvis ikke møter. Det er jo motivasjon i seg selv og veldig spennende, sier Vidar Knoff i Rørvik idrettslag.

Han er sammen med Jens Reidar Husby, trener for Gutter 16-laget til Rørvik, som skal være med i helga.

– Laget vårt har vært med på denne cupen i ganske mange år nå. Det er ei fin avslutning på vårsesongen, og vi gleder oss til cup, sier Knoff forventningsfullt.

Laget har ikke vunnet cupen tidligere, men det er heller ikke hovedmålet for gjengen i rødt.

– Hvilke ambisjoner har dere satt dere i helga?

– Vi skal forsøke å komme så langt som mulig, men hvis vi ikke når så langt, er det ingen katastrofe. Vi skal nok prøve bite fra oss en del i hvert fall, sier G16-treneren.


48 lag fra Namdalen klar til cupfest

Dette er lagene namdalingene møter under helgas Kippermocup.

 

– Stor entusiasme

Rødtrøyene fra Ytre Namdal har de fleste årene vært godt synlige på den aldersbestemte fotballcupen. Knoff er lykkelig over at det gror så godt i fotballmiljøet i Rørvik.

– Jeg synes det er kjempemoro. Det viser at RIL Fotball drives godt. Jeg føler at vi gjør noe rett når vi får med såpass mange lag til cup, sier treneren.

– Rørvik er en klubb med mange lag, et høyt aktivitetsnivå, mange flinke trenere og stor entusiasme, legger Vidar Knoff til.