Hva har skjedd mens du sov?

Det har vært ei stille og rolig natt i hele fylket opplyser politiet.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Torsdag morgen kan det se ut til at det blir sol i store deler av Namdalen. I Rørvik er det meldt sol, 0 mm nedbør og 11 grader. I Namsos det samme, men temperaturen ligger på 12 grader. I Grong blir det delvis skyet, oppholds og 11 grader.

Her er meteorologens værvarsel for Trøndelag torsdag:

Nordvest bris. For det meste skyet. Enkelte regnbyger, vesentlig i Nord-Trøndelag. Fra i ettermiddag nordøstlig bris, på kysten opp i frisk bris. Oppholdsvær og perioder med sol.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om at det allerede i slutten av juni vil være ny drift på Nesset fiskemottak i Flatanger. Du kan også lese NAs anmeldelse av del to av Namsen-trilogien, og se bildeserie fra «Offeret».

Onsdag kveld var det klart for første direktesending fra Færingen live. Fikk du det ikke med deg? Her kan du se sendinga hvor programleder Birger Aarmo snakker med Tutta Laukholm, Gaute Myrvang og Ole Reppen om de gamle båtbyggertradisjonene i den vesle grenda i Bindalsfjorden.


Tatt for kjøring i påvirket tilstand

En mann i 50-årene pågrepet av politiet.

 

Toppsaken på VG.no torsdag morgen er at et vannskuter-forbud innføres i Oslo. Det bestemte bystyret onsdag kveld, og forbud-motstander Bård Hoksrud (Frp) mener vedtaket er et mageplask. Her kan du lese saken.

Manuell dirigering

På Medjåbrua på Gartlandsneset, på strekningen Grong - Mosjøen er det manuell dirigering på grunn av asfaltarbeid. Det melder Statens vegvesen. Arbeidet vil vare fra torsdag til søndag fra klokken 05.30 til 19.00.

– Mandag og tirsdag vil det være manuell dirigering fra klokken 20.00 til 06:00. Vent på ledebil, skriver vegvesenet.

De melder og at det på E6 ved Litlsvenningvatnet, på strekningen Namsskogan - Trofors, kan bli stengt veg i perioder på inntil 20 minutter på grunn av sprengningsarbeid. Det gjelder alle dager fra klokken 07.00 til 20.00.


Det to laksefiskere opplevde i Namsen har vel samme odds som å vinne sju rette i Lotto

Laksen hoppet opp i båten

Fiskeskrøne eller ikke. Lakseentusiastene fra Steinkjer kan uansett få problemer med å bli trodd på hvordan en laks på rundt seks kilo havnet i båten under laksefiske i Namsen tirsdag.