Røykutvikling i bygård

Natt til fredag rykket brannvesenet ut til Rørvik sentrum.

RYKKET UT: Ved 00.30-tida natt til fredag rykket brannvesenet i Rørvik ut til en bygård i sentrum etter melding om røykutvikling.  Foto: Andreas Sørensen

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Litt etter klokken 00.30 natt til fredag mottok politiet ei melding fra fagsentral brann om røykutvikling i en bygård i sentrum i Rørvik. Brannvesenet var på stedet, og sendte røykdykkerlag inn i bygningen.

Der fant de et kjøkken med mye røyk, men de fikk kontroll og luftet ut. Politiet opplyser om at det er et stort område som er røyklagt etter hendelsen, og at bygården blir sperret av slik at de får undersøkt i løpet av dagen.

– Det er et firma som holder til i bygget som nå er avlåst og sperret, informerer operasjonsleder fredag morgen.

Bortsett fra utrykninga i Rørvik har det vært ei rolig natt forteller politiet.

Nyheter

På våre nettsider kan du finne ut hva namdalinger betaler i kommunale avgifter. Du kan også lese saken om at Maja Eline Dahl Sæternes, som på torsdag mottok Drømmestipendet som den første i Nærøy kommune.


Færingen Live fra Leka

Hvor var du da trekkspill-mannen falt av stolen på direkten?

Nå drar færingen fra Leka, følg sendinga i linken under.


På Trønder-Avisa kan du lese saken om at brikkene til et nytt driftsselskap som skal arrangere fremtidige VM-runder på Lånkebanen begynner å falle på plass. Det betyr at VM-søknaden sendes.

Toppsaken på VG.no fredag morgen er at Utenriksdepartementet (UD) har på egen hånd og i hemmelighet behandlet saken med eks-ambassadør Stig Traavik. Nå må de orientere påtalemyndigheten.

Været

Her er meteorologens værvarsel for Trøndelag på årets sankthansaften:

Sørøst bris. Skyet eller delvis skyet, oppholdsvær. Fra i formiddag skiftende bris. Etter hvert regn, først i sør. Utrygt for torden i indre strøk.

Koment har kjøpt Sponsorlink

Koment AS har fått et nytt bein å stå på når Sponsorlink AS nå har blitt en del av virksomheten.