Kaffekoking ved bensinpumper og slåssing på utested

Les nattens politilogg, og få med deg de ferskeste nyhetene i NAs morgenrapport.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Klokken 22.30 natt til lørdag kom politiet i kontakt med et svensk par som kokte kaffe på primus like ved flere bensinpumper i Grong. En patrulje rykket ut til stedet etter forbipasserende meldte fra om det, og politiet ba dem finne seg et annet sted for kaffekoking.

Fikk juling

Klokken 03.40 fikk politiet melding om at det var en person i Namsos som hadde fått juling. Han hadde blitt slått i ansiktet, men det var et par timer siden det hadde skjedd.

– Det var tydelig at det hadde vært en konflikt mellom tre personer fra Namsos og tre personer fra lengre sør i fylket, forteller operasjonsleder, som også informerer om at hendelsen hadde skjedd på et utested i Namsos.

Han som ble slått er en mann i 20-årene fra Namsos. Han hadde ikke behov for legetilsyn, og politiet har opprettet sak etter hendelsen.

I løpet av natta kom det også en klage på musikkstøy på en adresse i Namsos. Støyet kom fra en adresse som er kjent for politiet, og en patrulje dro til stedet. Det endte med at det blir opprettet sak på forholdet, og en mann i 20-årene fra Namsos blir anmeldt.

Ellers har det vært stille og rolig i Namdalen natt til lørdag.

Nyheter

På Namdalsavisa.no kan du lese om at mangel på parkeringsplasser ved det nye Havnesenteret skaper kaos, og du kan lese om at ei ny havn skaper optimisme på Statland.

Fikk du ikke med deg Færingen Live på St. Hans-feiring på Gjerdinga fredag kveld? Her kan du se kveldssendinga i opptak.

Toppsaken på VG.no lørdag morgen handler om at et dokument som hittil ikke har vært kjent, viser at Bufdir allerede for ti måneder siden fastslo at fosterheimsstiftelsen Fyrlykta ikke var ideell, og at direktoratet dermed brøt Stortingets bestemmelser.

– På tross av en relativt dyster værmelding ble Steinkjerfestivalen for første gang utsolgt på forhåndssalg, og publikum viste sin besøkelsestid, skriver T-A på sine nettsider.

Her kan du lese om at Åge og Sambandet fikk Rismel-gryta til å koke.

Helgeværet

Her er meteorologens værvarsel for Trøndelag lørdag:

Sørvest frisk bris på kysten. Regn. Fra lørdag ettermiddag skiftende bris. I sørlige deler skyet eller delvis skyet og enkelte regnbyger, om kvelden kan hende med torden i indre deler av Sør-Trøndelag. I nordlige deler fortsatt regn, mest i indre strøk.

Manuell dirigering

På Medjåbrua på strekningen Grong - Mosjøen er det manuell dirigering på grunn av asfaltarbeid i periodene: Torsdag til søndag fra klokken 05.30 til klokken 19.00. Det melder Statens Vegvesen på sine heimesider.

De melder og om at det på Foldabrua, på strekningen Namsos - Kollbotnet er nedsatt hastighet til 50 km/t og lysregulering på grunn av vedlikeholdsarbeid.

Det samme gjelder også på fylkesveg 17 ved Bogan - Sørheim, på strekningen Namsos - Kollbotnet.


Slo til på Lillhammer

Kaja Eidshaug Pedersen smelte til med pers og seier i Veidekkelekene.