Stille og rolig i Namdalen

Og det ser ut til å bli en fin dag værmessig.
NAMDALSAVISA

Politiet har intet å melde fra Namdalen tidlig onsdag morgen. Bortsett fra en elgobservarsjon på E6 ved Stjørdal i ett-tiden natt til onsdag har det vært stille i resten av fylket også.

Siste store hendelse i Nord-Trøndelag var en trafikkulykke på Sætersmyra i Levanger. Her havnet en bil på taket og fem personer ble bragt til sykehus.

Les mer om dette hos Trønder-Avisa.

Fram med solbrillene

Værvarselet for Namdalen byr på sol de fleste steder. Imidlertid ser det ut til at sommertempen lar vente på seg. I Namsos er det for eksempel ikke ventet mer enn 14 grader onsdag.

På trafikkfronten meldes det om manuell dirigering på Fykesvei 17 Storberget - Åvasselva, på strekningen Namsos - Kollbotnet. Dette gjelder fra klokken 18.00 i kveld til 06.00 torsdag morgen. Oppdaterte trafikkmeldinger finner du her. (Ekstern lenke)

Namsosing i Postgirobygget

På Namdalsavisa kan du nå se gårsdagens sending fra Fjæringen  Live i opptak. Vi kan også melde om at Namsosingen Daniel Hovik er blitt fast mann i Postgirobygget.

Her finner du også en sak om at 209 barn i disse dager deltar på sommeridrettsleir i Overhalla.

Hos Trønder-Avisa kan du lese om at Statens vegvesen nok en gang foreslår å bygge et samlekryss på E6 i Mulelia i Levanger. Dette etter flere ulykker på stedet.

Hacking skremmer

Hos VG kan vi onsdag lese at cyberhacking skremmer nordmenn mer enn terror.

Dagbladet skriver om kaoset i Norwegian, og at eksperter mener Bjørn Kjos nå må komme på banen.

Også Aftenposten skriver om Norwegian onsdag morgen. Ifølge Norsk Pilotforbund vil selskapet også i fremtiden oppleve kaos på grunn av pilotmangel.