Billettene til Revyfestivalen går unna

Revygalla utsolgt

Konferansier Rune Gokstad vil møte et fullt hus når han kommer for å oppsummere 30 år med norsk revy.

Siste måltid Malangsrevyen ble i 2015 i norgesmestre i beste sketsj med nummeret «Siste måltid»  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

HØYLANDET: – Det er veldig artig at det er så stor interesse for jubileumsmarkeringa vår, sier fagansvarlig i revyfestivalen, Hanne Vilja Sagmo i en pressemelding etter at det torsdag ble klart at festforestillinga «Revygalla» er utsolgt.

Festforestillingen lover å servere 30 år med revyfestival på to timer, og er en hyllest til jubilanten på Høylandet. Dette innebærer både gamle revynummer og gjensyn med personer som har hatt betydning for festivalen og prisutdelinger, heter det videre i pressemeldinga.

– Dette betyr at gjensyn med gamle NM-vinnere og et tilbakeblikk i revyhistorien appellerer til folk, spesielt revyaktørene, sier Sagmo, Hun legger til at man fortsatt kan få sett «Revygalla» dersom man kjøper festivalpass.

Rune Gokstad skal være konferansier for festforestillinga og har tidligere sagt at han gleder seg til å ta fatt på sommerjobben i revybygda.

– Hvert møte med revyfestivalen har vært sommerens morsomste dager. Jeg synes det er en ære å få lov å være med å oppsummere 30 år med norsk revy. Det kommer til å bli en innholdsrik og spennende kveld som jeg gleder med til å bidra til og å være en del av, sa han i en pressemelding tidligere i vår.

Også salget til årets festival går godt. Ei uke før festivalen ligger salget foran 2015-tallene.