Kystmuseet Norveg satser på fortellerteater i sommer

Gjennom tjenestejentas øyne

– Både store og små lever seg veldig inn i forestillinga.

En annen tid: Publikum får hjelpe til når vasken står for tur.  Foto: Håkon Arntsen

NAMDALSAVISA

RØRVIK: I sommer satser Kystmuseet Norveg mer på levende fortellerteater, enn noen gang tidligere. For første gang har museet leid inn to profesjonelle skuespillere til forestillinga «Å friste tilværelsen». De vanlige omvisningene blir erstattet av forestillinger tre ganger daglig.

Tjenestejentas historie

Skuespillerne Odille Blehr og Marie Stork spiller tjenestejenta Pernille Buøy som jobber på Berggården hos ekteparet Berg. Gjennom hennes fortellinger blir vi dratt tilbake til en annen tid. Til et Rørvik uten biler, men med hest og kjerre på vegene. Helt tilbake til 1909.