«Hålloinnsola» dukket opp

Stemninga på festivalområdet var upåklagelig da «Hålloinnsola» dukket opp fredag.

SOLBRILLER PÅ Knut Ole Laksøyen (fra venstre), Synnøve Lund Vaag, Runar Forren, Britt Jorunn Forren og Randi Lund Bugten fra Hemne og Orkdal koste seg i «Hålloinnsola». 

NAMDALSAVISA

HØYLANDET: Knut Ole Laksøyen, Synnøve Lund Vaag, Runar Forren, Britt Jorunn Forren og Randi Lund Bugten fra Hemne og Orkdal kunne fortelle NA at de aldri har vært på Høylandet uten at det har vært sol før.

– Vi føler oss alltid velkomne på Høylandet, og den følelsen jeg får når vi kjører inn mot sentrum og ser teltene er helt spesiell, forteller Laksøyen som sammen med Bugten har stått på scenen med hver sin monolog.

For Britt Jorunn Forren er dette hennes første besøk.

– Men det er helt sikkert ikke det siste, kan hun bekrefte.