Odins soldater er populære karer på Høylandet

Nordlendingene ligger godt an til pris

Etter tre semifinaler å dømme, er det nordlendingene som sitter i førersetet for å ta heim flest NM-titler.

«PASIFISTER» Kent Are Amundsen og Fredrik Nordnes fra Malangsrevyen var publikums store favoritt i dagteltet under den tredje semifinalen fredag. Dermed blir Odins soldater å se i finalen. 

NAMDALSAVISA

HØYLANDET: Altarevyen fra Finnmark stakk av med første finalebillett, mens Tjongsfjordrevyen fra Nordland tok den andre. Det lå nesten i kortene at den tredje plassen skulle gå til Troms. Og det gjorde den.

Malangsrevyen har markert seg kraftig på Revyfestivalen de siste festivalåra, og har fra før fire NM-titler på cv-en. I år kan det bli flere. I nummeret «Trygghetstyranni» tar de et oppgjør med en av fjorårets store snakkiser – Odins soldater.

Kent Are Amundsen og Fredrik Nordnes spiller duoen som hardnakket slår fast at de er «pasifister» – med solide gåseøyne foran og bak ordet, må vite.

Tredje semifinale fredag hadde flere godbiter å by på, som Kvitter fra Knottens «Barnas kulturskatt», der våre tradisjonelle barnesanger fikk seg en oppdatering, og Grilldressgjengen med den politiske satiren «Hvem styrer vårt land?».

Steinkjer mannssangforening viste oss skumle framtidsutsikter i «Dagsrevyen 2037», mens studentene i revygruppa Lurifax Uka 15 bør havne høyt på lista over favorittene til å vinne Toillingprisen 2017, med hysteriske «Japanese Gameshow».

«SUBSTITUTT» Cathrine Stadsvik fra Sjetne teaterlag har måttet tåle mange harde støt i jobben som ku-substitutt. 

 

Cathrine Stadsvik fra Sjetne teaterlag fortjener også skryt for sin tolkning av pensjonert ku-substitutt.