Juni var en svært regntung måned, og det er lite som tyder på at det blir sommersol med det første

Lite liv og røre på campingen i regnværet

– Mens jeg har vært på jobb i sommer har jeg nesten ikke sett folk på stranda, sier Vivian Bolkan i resepsjonen på Namsos camping.

LITE FOLK Vivian Bolkan på Namsos camping kan fortelle at det ikke akkurat har vært noe folkeliv på Øra så langt i sommer. Campingturistene holder seg inne i vogner og hytter mens namsosingene holder seg heime.   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Klokka nærmer seg 12.00. Bobiler og campingvogner kjører ut fra Namsos campingplass, mens regnet høljer ned. Riktig nok er det utsjekk på campingplassen klokka 12, og til tross for det sviktende sommerværet har ikke besøkstallene for Namsos camping denne sommeren vært så aller verst.