Bangstad smelte til

Med 347 og 345 poeng har Joakim Bangstad satt press på konkurrentene foran helgas trippelstevne i Ytre Namdal.

HØY POENGSUM Joakim Bangstad skjøt 347 poeng på Kolvereid. Det blir en sum som blir vanskelig å slå for konkurrentene.  Foto: INDRE BINDAL SKYTTERLAG

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: Bangstad var i ilden i Sjøslaget allerede torsdag kveld, og med årsbeste og 347 poeng hadde han god grunn til å smile etter stevnet på Kolvereid. Også 345 på Vikna er et resultat som absolutt lar seg høre.

– Det gjorde godt å få til disse resultatene. Det er selvsagt artig å legge press på motstanderne, men akkurat nå er det heller å skape gode resultater og se at ting fremdeles fungerer for egen del som er det viktige. Om noen skulle skyte bedre enn meg, så gjør egentlig det ingenting, smiler Bangstad.

Han har slitt med formen i vår, og har ikke vært i nærheten av resultatene han oppnådde på Kolvereid og Vikna.

– Det har ikke vært så artig å se sitt navn på 330-tallet, når jeg vet at jeg har skutt summer på 345 og bedre hvert år. Jeg har trent litt mer på slutten av våren, og det er klart det er godt å se at ting fungerer i forkant av Landsskytterstevnet, sier Indre Bindal-skytteren.