Klammeri i Namsos sentrum

To menn i starten av 20-åra kranglet og var truende mot hverandre ved Shell Østre i Namsos sentrum natt til lørdag.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Politiet fikk melding om hendelsen rundt klokka 03.15.

– Det er litt uklart hva som skal ha skjedd, og mennene avga forskjellige forklaringer. Så vidt vi kjenner til skal det ikke ha vært noe særlig fysisk kontakt mellom de to, sier operasjonsleder Jan Tore Tiltnes og legger til at mennene vil bli tatt inn til avhør.

Været og trafikkmeldinger

Yr.no melder at det blir oppholdsvær og perioder med sol i Namdalen i dag . På starten av dagen vil det bli overskyet, men ut over dagen vil det bli sol i store deler av området.  Temperaturene vil ligge på 14 til 16 grader, med unntak av i Lierne og Røyrvik der det vil bli noen få grader kaldere.

Statens vegvesen sin nettside ligger det ut ftre trafikkmeldinger for Namdalen: Nedsatt kjørehastighet på fylkesveg 434 mellom Skage og Øyesvoll, lysregulering på Foldabrua på fylkesveg 17 på strekninga mellom Namsos og Kollbotnet. Det er også et stengt kjørefelt på fylkesveg 74 mellom Bjørgan og Murmoen.

Nyheter

NA har vært på Herlaugspelet. Les anmeldelse og se bilder i dagens avis.

Ellers kan du lese at Namsen Dyrehospital kjøper opp Namsos Dyreklinikk, og at det skal bygges tolv nye leiligheter på Bangsund.

Les også at departementet utfordrer de fire sammenslåingskommunene i Ytre Namdal.