Stian og Simen trener i lag når de er heime i Namsos

– Vi har nok mye av den samme mentaliteten

Simen Nysæter og Stian Saugestad benyttet sjansen til ei god treningsøkt sammen. Men når to av Norges «up and coming» i sin idrett møtes for å trene, er det ikke bare for moro skyld.

TRENTE SAMMEN Stian Saugestad (til venstre) og Simen Nysæter er kompiser og regnes som to av Norges største framtidshåp i sine idretter. De mener de begge har en del å lære av hverandre i treningsarbeidet. FOTO: INGVILD KIRKEDAM 

Jeg har vært nysgjerrig på hvordan jeg kan bruke noen av Simens øvelser.

Stian Saugestad
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Det er selvfølgelig artig å kunne ta ei treningsøkt sammen. Det er ikke så ofte vi har tid til det. Samtidig har jeg vært nysgjerrig på noen øvelser Simen driver, og hvordan jeg kan bruke dem i min trenings-hverdag, sier Stian Saugestad.