Hus brant ned i Nærøy

En ubebodd bolig ved fylkesveg 769 mellom Varøystrand og Abelvær brant natt til onsdag ned til grunnen.
NAMDALSAVISA

NÆRØY: – Huset har vært ubebodd i 20 år, og eieren hadde i utgangspunktet tenkt å brenne ned huset selv, forteller operasjonsleder Lars Letnes i Trøndelag politidistrikt.

110-sentralen fikk melding om brannen klokka 23.15, og det lokale brannvesenet ankom stedet etter en halvtime.

Boligen var overtent og var ikke til å redde, men ingen personer befant seg i huset.

– Det var oppbevart noen møbler i huset, men hvor store verdier som har gått tapt vet vi ikke noe om, sier Letnes.

Politiet vet foreløpig ikke årsaken til brannen.

Rådyrpåkjørsler

Ambulansepersonellet som skulle rykke ut til brannen kjørte på et rådyr på fylkesveg 770 ved Kolvereid. Rådyret løp videre til skogs med et brukket ben. Viltnemda er varslet.

I Mellom-Vikna ble det også påkjørt et rådyr. Det skjedde klokka 23.01. Rådyret løp til skogs, og villtnemda ble varslet. Kjøretøyet som kjørte på dyret pådro seg noen materielle skader.

Været

Yr.no melder om en dag der det skal bli 13 til 15 grader i midtre og ytre strøk av Namdalen. Fra morgenen av blir det overskyet, mens det vil bli perioder med sol etter klokka 12.

Det samme gjelder Lierne og Røyrvik, men her vil det bli noe kaldere med temperaturer fra åtte til tolv grader.

Nyheter

I dagens NA kan blant annet lese at familen Hansen/Stenkjær fra Namsos fikk oppleve flammene i Split i Kroatia på uhyggelig nært hold.

Les også at MNA går med millionunderskudd. På nettsida kan du lese at det var grunneieren som berget fiskeren som drev nedover Namsen etter at båten kantret.


Hærverk på uteområdet Uglas plass på Spillum

Angrende syndere meldte seg og ryddet

Mandag kveld ble det oppdaget hærverk på Uglas plass på Spillum. Morgenen etter meldte gjerningsmennene seg, og fortalte at de var klar til å rydde opp.Enighet om løsning hvis skole og barnehage på Salsnes må legges ned

Sender heller barna til Sørenget enn Jøa

Hvis det i framtida ikke er forsvarlig å opprettholde barnehage- og skoletilbud på Salsnes, er det enighet om at barna fra Lund og Salsnes sendes til Sørenget.Nå er Nyveien gjenåpnet

Etter mye vegarbeid i forbindelse med bygginga av Rema-bygget, har nå Nyveien åpnet igjen.