Namdalens mestvinnende lagspiller gjør comeback

Ringen blir sluttet for Linn

Når Linn Totsås gjør comeback for Lierne i 1. divisjon blir ringen på en måte sluttet for Namdalens mestvinnende lagspiller.

SLÅR TIL Linn Totsås har spilt beachvolleyball de siste årene. Nå skal hun gjøre comeback for Lierne. FOTO: PRIVAT 

Vi skal ha det moro, men tull og fjas venter vi med til treninga er over.

Linn Totsås
NAMDALSAVISA

SØRLI: – Selv om det er litt praktisk utfordring å spille for Lierne når jeg bor i Oslo, følte jeg det var riktig for meg å si ja til å hjelpe til da jeg ble spurt. For det er på grunn av jobben som ble lagt ned i volleyballen for mange år siden i Sørli at jeg begynte med volleyball. Når Lierne nå ber meg hjelpe til er det nesten bare rett og rimelig av meg å stille opp, sier hun.