Stille natt for politiet

Hold deg oppdatert på hva som skjer i Namdalen i NAs morgenrapport.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Operasjonsleder Bård Krogstad i Trøndelag politidistrikt opplyser til NA at det har vært ei rolig natt for politiet i hele Nord-Trøndelag.

– Ingen meldinger i loggen, sier han.

Trafikkmeldiger og været

Statens vegvesen sin nettside ligger det inn to trafikkmeldinger i Namdalen: Nedsatt hastighet til 50 km/t på strekninga Skage - Øyesvoll på grunn av vegarbeid og ett felt stengt på grunn av jordras på fylkesveg 74 ved Bergfossen på strekninga mellom Bjørgan og Murmoen.

Yr.no melder om en solfylt og varm dag i hele Namdalen. I Namsos fra klokka 12 vil det bli 21 grader og skyfri himmel, og på kvelden vil det bli enda varmere. Det samme gjelder for Rørvik, men her vil det bli overskyet i løpet av kvelden.  I Lierne vil det også bli sol med temperaturer opp mot 17 grader.


Så kom endelig sola

Fra å være nesten folketomme tidligere i sommer, yret det av liv i gatene i Namsos da sola endelig tittet fram torsdag.


Nyheter

I dagens NA kan du i helgebilaget lese at Lund snart blir en del av det nye Namsos. Møt menneskene i det lille lokalsamfunnet.

Les også at Brattlia økogård har utvida virksomheten og satser på heimebakte delikatesser, og at Li -martnan 2017 lokker med Lockert, trolljakt og store pengepremier.


Yrkefiskere reagerer på nye regler for turistfiske

«Det blir helt feil når turister finansierer sitt opphold i Norge med å ta med seg store mengder fisk»

Forslaget til nye turistfiskeregler øker kvoten med fem kilo for gjester ved registrerte turistfiskevirksomheter. Fiskerinæringa advarer nå sterkt mot «ei eksplosiv utvikling» i turistfisket.Aglen camping er et populært reisemål for mange turistfiskere

Turistene trives på Aglen

Norge er et yndet sted for turistfiske. Her i Namdalen kommer turistene tilbake år etter år til Aglen camping.