Christian (25) fra Skage ser fram til å bli ny kjøpmann på Rema 1000 i Verdal

Christian klatrer i karrierestigen - blir egen kjøpmann

–Jeg kunne aldri jobbet med dette hvis det ikke var så inmari artig, sier Christian Gerhardsen Øvereng fra Skage om Rema 1000.

ØNSKES LYKKE TIL: Åse Sæther, kjøpmann ved Rema 1000 på Amfisenteret, Namsos, ønsker Christian Gerhardsen Øvereng fra Skage lykke til som ny kjøpmann i Verdal fra 1.september. – Det er et spesielt samhold i Rema 1000, forteller Sæther. Begge er enige om at Rema 1000 er den beste arbeidsplassen man kan ha. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Allerede som 18-åring begynte namdalingen i Rema 1000. To år senere dro han til Trondheim, etter et jobbtilbud på Rema 1000 Tiller. Fram til 1. september er den unge mannen fra Skage butikksjef under kjøpmann Lars Johansen, før han blir ny kjøpmann på Rema 1000 Bobyn i Verdal i september.