Dødsulykke på E6

Bilfører døde etter rundvelt på E6 ved Røra.

DØDE – Bilen var på vei nordover da den kjørte av veien og veltet rundt. Føreren var alene i bilen, forteller operasjonsleder Lars Letnes i Trøndelag politidistrikt om dødsulykka på E6.   Foto: Bjørn Erik Øvrelid / T-A

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Det bekrefter operasjonsleder Lars Letnes i Trøndelag politidistrikt.

– Vi fikk inn melding klokka 08.30 om ulykka.  Det var ressurser fra både politi og helse nært ulykkesstedet, som var der iløpet av få minutter. Bilen har kjørt nordover i 60-sonen mellom bensinstasjonen på Røra og Røra fabrikker, og havnet på taket, sier Letnes til NA.

Føreren, en mann, skal ha vært alene i bilen da ulykka skjedde.

– Vi er på stedet og gjør undersøkelser, både taktisk og teknisk, skriver politiet på Twitter.

Klokka 11.47 melder politiet at berginga av kjøretøyet har startet, og at veien blir stengt i en kort periode.