Går for seier mot serielederen

Tøff motstand venter Trondheims-Ørn i første kamp etter ferien, men Elen Sagmo Melhus har tro på at serieleder LSK kan beseires.

KLAR FOR KAMP Elen Sagmo Melhus og Trondheims-Ørn frykter ikke LSK Kvinner – som så langt står ubeseiret denne sesongen. Fredag møtes de to lagene i første kamp for høstsesongen.  Foto: Pedersen, Terje

Vi har trent veldig godt i sommer.

Elen Sagmo Melhus, Trondheims-Ørn
NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: – Ja, det er klart. Vi går for seier som alltid, konstaterer harrasbyggen foran fredagens toppseriemøte med LSK kvinner.

Opptur

Trondheims-laget fikk en skikkelig opptur i siste kamp før fotballferien, da Grand-Bodø ble nedsablet med sifrene 6–1.

Det har gitt Sagmo Melhus og co. ekstra selvtillit og motivasjon gjennom sommeren og inn mot høstsesongen. Nå er de beredt på å gi LSK kamp helt til døra på eget gress.

– Vi har trent veldig godt i sommer og skal nok stille med et solid lag på fredag, sier angrepsspilleren – som forteller at Ørn stiller godt forberedt til møtet med østlendingene.

– Trenerteamet har jobbet iherdig med å legge en god kampplan som vi bruker mye tid på å gå gjennom nå de siste dagene før kampen, både på og utenfor treningsfeltet, forteller en hemmelighetsfull Melhus.

– Det blir også en del forberedelser på video, der vi ser gjennom situasjoner fra tidligere kamper, fortsetter hun.

Vil overraske topplaget

Mens Trondheims-Ørn foreløpig ligger plassert på en sjuendeplass på toppserietabellen med 15 poeng, topper LSK kvinner lista med sine 32 poeng etter 12 spilte kamper.

LSK står uten så langt denne sesongen. Elen Sagmo Melhus mener likevel Ørn kan overraske serielederen.

– Jeg tror det blir veldig bra og gleder meg utrolig mye til kamp. Vi satser på masse tilskuere og god stemning på Lade, sier harrasbyggen, som ble kåret til årets Ørn-spiller sist sesong.

Grand trenger poeng

Mens Ørn skal i aksjon mot LSK, møter Ingeborg Nordheim (Rørvik) og Grand Bodø tabelltoer Avdalsnes til oppgjør fredag. Bodø-laget ligger foreløpig på kvalikplass og trenger sårt poeng i de kommende høstkampene.

Tabelltreer Stabæk og namsosingen Martine Flakk skal måle krefter med Røa lørdag ettermiddag.