Feststøy i politiloggen

Start dagen med ei nyhetsoppdatering fra NAs morgenrapport.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Torsdag morgen opplyser politiet om at det har vært ei rolig natt i hele Nord-Trøndelag, men det er likevel et par meldinger fra Namdalen i loggen.

Klage på støy

Klokken 02.20 fikk politiet melding om feststøy fra en adresse på Kolvereid.

– Politiet var i kontakt med dem, og det kom ingen meldinger i ettertid, forteller operasjonsleder Stig Rune Sagen.

Han kan og fortelle at toget kjørte på en elg mellom Lassemoen og Harran klokken 04.13 natt til torsdag, og at elgen er død etter påkjørselen.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om at Elsa Elden legger ut Galleri Elsa for salg etter 18 år som gallerieier. Du kan og lese om Vikna kommune, som er nest best i fylket etter å ha gjort et byks i Kommune-NM.

Trønder-Avisa skriver om at biene har overrasket positivt denne sommeren til tross for en kald sommer med mye regn, og toppsaken på VG.no torsdag morgen handler om Karsten Warholm, som ble verdensmester i hekk onsdag kveld.

Været

Her er meteorologens værvarsel for Trøndelag torsdag:

Skiftende bris. Litt regn, mest i indre og nordlige strøk. I formiddag økning til sørvest frisk bris på kysten. Skyet eller delvis skyet. Overgang til enkelte regnbyger.


Ny bensinstasjon skal stå klar i starten av november

Nå har han funnet ny driver av bensinstasjonen

I ett år har bensinpumpene stått tomme på Hylla. I vinter åpner en ny «hemmelig» bensinstasjon.Ordfører angrer på å ha sagt ja til felles kommunestyre

Oppfordrer til folkeopprør

Et felles kommunestyre står for døra i den nye storkommunen, og Leka-ordfører Per Helge Johansen er klar i sin tale: – Tida er kommet for at folket skal gå til handling!