Toget kjørte over to elger i Snåsa

Her er ukas første morgenrapport.
NAMDALSAVISA

SNÅSA: Politiet melder om at to elger er blitt påkjørt av toget i Snåsa tidlig mandag morgen. Den første ble påkjørt i nærheten av Jørstad klokka 05.15, mens den andre ble påkjørt ti minutter senere noen kilometer lenger nord.

Operasjonsleder Kjetil Mollan i Trøndelag politidistrikt forteller at NSB har satt viltnemda på saken.

Været

Mandag vil det bli vekslende vær i Namdalen. Sola vil glimte til, men det vil også komme noe regn. Temperaturen vil ligge på rundt 13 grader de fleste steder, mens det i Røyrvik og Lierne er meldt om temperaturer under ti. Det melder Yr.no.

Nyheter

Søndag kveld tok Norge enda en medalje i VM i friidrett i London da Fillip Ingebrigtsen løp inn til bronsemedalje på 1500 meter.


Maria slettet 40 år gammel rekord

Maria slo den 40 år gamle kretsrekorden i Nord-Trøndelag, og gir lagkamerat Mikael Olsen en god del av æren for det.

 

I dagens NA kan du lese at flere hundre frammøtte fikk se en mesterlig oppvisning fra H.M. Kongens Garde sitt musikk -og drillkorps i Namsos lørdag formiddag.


Tour of Norway for kids på Kolvereid:

200 trosset regn og vind

Regnet høljet ned, og vinden var sterk. Men smilene var like store på de mange ungene som deltok på det populære sykkelløpet.

 

Les også at russen fra 1967 deltok på 50-årstreff, og at martnasgeneralen er fornøyd med årets kolvereiddager, til tross for dårlig vær.