Dette har skjedd mens du sov

Det asfalteres på Fv.17, og i dagens morgenrapport du blant annet lese hvor det er manuell dirigering fra og med i dag.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi har ingen meldinger fra politiloggen i Namdalen i natt, opplyser operasjonsleder Erlend Kvakland i Trøndelag politidistrikt.

Fv. 17 ved Fjær var i natt stengt på perioder inntil 45 minutter som følge av bilberging etter møtelykke der tre personer ble sendt til sykehus. Klokka 05.45 opplyser Vegtrafikksentralen om at vegen er åpnet igjen.

Yr.no melder om sol og perioder med overskyet vær i hele Namdalen. Temperaturen fra klokka 12 i dag ligge på rundt 17 grader de fleste steder.

Statens vegvesen skriver på sin hjemmeside at det fra i dag er manuell dirigering på Fv.17 ved Bjøra på strekninga mellom klokka 05.30 til 19.00 til og med torsdag.

Det er også manuell dirigering ved Kongsmoen industriområde i hver dag fra klokka 06.00 til 19.00 på grunn av asfaltarbeid. Dette varer fram til 28. august.

I dagens NA kan du lese at Anlaug Sellæg Asbøll gir seg som senterleder for Namsos storsenter.


Næringslivsaktører i Namsos i bresjen for nysatsinga «Klompen opp»

Vil skape folkefest

Arrangørene håper på minst 500 til start når Klompen opp arrangeres fredag under Namsosmartnan.

 

Les også at lokalisering er et ikke-tema når prosessem mot kommunesammenslåinga i Ytre Namdal nå starter.


Gospelcamperne er klare for martnasgospel

Løftet stemninga høyt oppunder kirketaket

For tredje år på rad bruker over 25 barn og unge den siste uka av sommerferien til å øve til gospelkonsert i Namsos kirke.Ønsker å fokusere på brannsikkerhet for elever som skal bo på hybel

– Gå gjennom sjekklista

Brannsikkerhetsutstyr på hybler skal være i orden, og både skoleelever og utleiere oppfordres til å ha et møte ved ankomst for å gå gjennom sjekklista og husreglene.