Regnfull morgen i Namdalen

Sjekk hva som rører seg i Namdalen onsdag morgen.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Politiet har ingenting å melde fra natt til onsdag i Namdalen.

Det blir regn fra morgenen av i hele Namldalen. I Namsos meldes det om regn opp mot 9,7 mm. Ut over dagen vil nedbøren avta før det blir perioder med sol i kveld. Temperaturen vil ligge på rundt 12 grader, melder Yr.no.

Her er meteorologisk institutts teksvarsel for Trøndelag:

Sørøstlig frisk bris, etter hvert sørvestlig frisk bris på kysten. Tiltykning til regn, fra i ettermiddag regnbyger. Mest nedbør i indre strøk, hvor det også er utrygt for torden. I kveld lettere vær.

Trafikkmeldinger: Det er redusert framkommelighet på grunn av dekklegging mellom Stormyra og Sørli på fv. 765. fram til 17. august. På samme veg ved riksgrensen er det stedvis manuell dirigering inntil videre. Forsinkelser på grunn av venting på ledebil må forventes.

Det er manuell dirigering på Fv.17 ved Bjøra på strekninga mellom klokka 05.30 til 19.00 til og med torsdag.

Manuell dirigering er det også ved Kongsmoen industriområde i hver dag fra klokka 06.00 til 19.00 på grunn av asfaltarbeid. Dette varer fram til 28. august.

I dagens NA kan du lese at Eva Flått nå får behandlinga som hun har ventet på.

– Dette er jo som å komme til himmelen, sier Birgit Prestvik som er styrer i Namdalens største barnehage som åpnet dørene tirsdag.

Les også at gospelkor fra Latvia får innføring i trøndersk kultur.


55 unge friidrettsutøvere løp raskt og hoppet høyt på NA-karusell

Full fres på Namdalseid

Det var ypperlige forhold for friidrett under NA-karusellen på Namdalseid tirsdag.55 unge friidrettsutøvere løp raskt og hoppet høyt på NA-karusell

Full fres på Namdalseid

Det var ypperlige forhold for friidrett under NA-karusellen på Namdalseid tirsdag.55 unge friidrettsutøvere løp raskt og hoppet høyt på NA-karusell

Full fres på Namdalseid

Det var ypperlige forhold for friidrett under NA-karusellen på Namdalseid tirsdag.