Hadde englevakt i møteulykke med vogntog

– Den største smerten er å ikke vite hva som skjedde

Ståle Busch opplevde alle bilisters største mareritt. Men 60-åringen husker ingenting fra møteulykka med vogntoget.

KOLLIDERTE MED VOGNTOG – Kona mi passerte ulykkesstedet noen timer etterpå og forsto ikke hvordan det kunne ha gått så bra med meg, sier Ståle Busch etter at han mandag kolliderte med et vogntog på Fv 17 på Fjær, fire kilometer sør for Bangsund.  Foto: Marius Langfjord, Trønder-Avisa

Jeg har noen brukne ribbein, store smerter i hofta, en hjernerystelse – og flere kuttskader. Men det kunne gått så mye, mye verre.

Ståle Busch
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Hva som skjedde? Det er det store spørsmålet jeg har tenkt på i flere dager. Det første jeg husker fra ulykka var da legen sto bøyd over meg i ambulansen og fortalte at jeg hadde vært involvert i ei trafikkulykke, sier Busch like etter å ha bli skrevet ut fra Sykehuset Namsos etter ulykka mandag morgen på Fjær ved Bangsund.