Rykket ut etter melding om mulig brann

Det har gått rolig for seg i Namdalen natt til lørdag, og i kveld blir det regnskur.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Klokka 00.18 natt til lørdag rykket brannvesenet ut etter å ha blitt kontaktet om en mulig brann utafor et bolighus i Namsos sentrum.

Da brannvesenet ankom stedet viste det seg at flammene kom fra en bålpanne.

– Det var noen som fyrte med en bålpanne i hagen. Den sto på en synlig plass og den var lett å se på grunn av at det var mørkt rundt. Det var ingenting kritikkverdig i måten den ble brukt på, sier operasjonsleder Erlend Kvakland i Trøndelag politidistrikt.

Det gikk rolig for seg på Namsos-martnan i natt. Politiet hadde en patrulje i området, og operasjonslederen har lite å melde om.

– Vi ble kontaktet av en mann i slutten av tenåra som påstår han har vært uenig med en annen mann i tenåra. Slik politiet forstår fornærmede skal det ikke ha vært snakk om slåssing. Han vurderer å anmelde forholdet. Mer enn det vet vi ikke om den saken, sier Kvakland.

Ellers har det ikke skjedd noe i Namdalen i natt.

Været

Det er sendt ut OBS-varsel for mye regn i Trøndelag. Ifølge Yr.no skal regnskuren komme til Namdalen fra klokka 18 lørdag kveld. Det er meldt opp mot 8,5 mm i Namsos, mens det i Grong skal bli nedbør opp mot 10,2 mm. Ytre Namdal slipper lbilligere unna med bare 1,8 mm lørdag kveld. Regnværet skal fortsette på søndag.

Nyheter

I dagens NA kan du lese at 700 deltok i bakkeløpet Klompen opp i Namsos fredag. Se også bildeserie fra løpet.


Oppsøkte stedet der faren fløy rett inn i et naust for å unngå et tysk fly under angrep

Da krigen kom til Stallvika i 1940

Det var dramatikk over hele Norge i april og mai i 1940. I Stallvika kom krigen til bygda i form av et norsk fly som krasjet inn i et naust ved Tunnsjøen.1,2 millioner første dag

Sport Outlet omsatte for 1.2 millioner kroner første dag. Ikke rart butikksjefen gliser fornøyd.

 

Les også hvordan det gikk da Jo Nesbø hadde konsert på Namdalsmuseet fredag.