Nytt skoletilbud på Ytre Namdal fagskole

Utdanner maskinister

10 studenter startet mandag på et helt nytt undervisningstilbud på Rørvik etter at Ytre Namdal fagskole har fått godkjent sitt opplegg for maskinistutdanning.

NYTT STUDIETILBUD: Mandag møtte de ti første studentene opp på et helt nytt fagskoletilbud i maskinistfaget på Rørvik. Fem av dem er lokale, de andre kommer fra resten av landet. Lærerne (stående fra venstre): Kåre Kvaløy, Hallvard Åsgård og Jan Tangen. Elevene: Første rekke fra venstre: Stig Olsen, Henneth Holm, Andreas Myhre og Anita Sundfør. Andre rekke: Martin Myhre, Sebastian Nilsen, Ken Frode Skog og Jonas Wik. Tredje rekke: Tor Helge Reppen og Edvard Lilleheil. 

NAMDALSAVISA

RØRVIK: – Ytre Namdal videregående skole har tilbud både for dem som vil gå mer i retning navigasjon og dem som har mer interesser for motorer. Mens vi igjennom Ytre Namdal fagskole lenge har hatt et tilbud for dem som vil gå videre innen navigasjon, har vi ikke hatt et tilsvarende tilbud på fagskolenivå for dem som vil bli maskinister. Før nå, sier rektor på Ytre Namdal videregående skole, Marit Stovner.