Politiet: Stille og rolig

Les NAs morgenrapport her.
NAMDALSAVISA

Bortsett fra at en frossen mann tok seg inn i en kjeller i Steinkjer sentrum for å varme seg natt til tirsdag, er det intet å melde fra ordensmyndighetene.

Lysregulering

Fra Statens vegvesen meldes det om at det i et par uker fremover kan oppstå forsinkelser på fylkesvei 17 mellom Flott og Høylandet på grunn av vegarbeid. Det vil da bli lysregulering på stedet. Dette gjelder fra i dag. 22. august fra klokken 07.00 til 5. septemper til klokken 19.00.

Øvrige trafikkmeldinger finner du her. (Ekstern lenke)

Værmessig ser det ut til å bli det samme som gårsdagen, med delvis skyet vær temperaturer på mellom 10 og 12 grader i Namdalen, skal vi tro yr.no.

– Nordlig bris, frisk bris på kysten først på dagen. Skiftende skydekke, enkelte regnbyger, melder tekstvarslet for Trøndelag sett under ett.

Skolevold

Mandag morgen ble en skoleelev skadet i en voldsepisode ved Namsos ungdomsskole, og dette preger forsiden på namdalsavisa.no tirsdag morgen. Her kan vi lese at siktede og fornærmede kjente til hverandre fra før.

– Vi har ikke noe grunnlag for at elever ved Namsos ungdomsskole eller andre skolelever i Namsos skal føle seg utrygge på skolen etter det som har skjedd, sier Lensmann i Namsos Svenn Ingar Viken.

Hos Trønder-Avisa kan du tirsdag morgen lese om Liverpool-talentet Edvard Sandvik Tagseth som får skryt av legenden Steven Gerrard.

Johaug-drama

I dag avgjøres det hvor lang utestengelsen av skistjernen Therese Johaug blir, etter at hun leverte positiv dopingprøve i fjor. Dette er hovedoppslaget både hos VG og Dagbladet tirsdag morgen.

Aftenposten skriver at USAs president, Donald Trump vil «slåss for å vinne» i Afghanistan. Det kan bety press på Norge om å sende soldater.