Fikk det svaret hun ønsket seg fra Jonas Gahr Støre

Nei til kommunetvang

Ordfører i Bindal, Britt Helstad, møtte onsdag arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre. Hun ville ha bekreftelse på at Arbeiderpartiet ville reversere vedtaket om kommunesammenslåing med tvang.

LITT ROLIGERE: Bindalsordfører Britt Helstad kunne reise heim fra Bodø med ei bekreftelse fra Jonas Gahr Støre om at vinner Arbeiderpartiet valget, kan Bindal få gjort om vedtaket om fylkesflytting og kommunesammenslåing. Med på møtet ver også stortingsrepresentant Kjell Idar Juvik fra Nordland. 

NAMDALSAVISA

BODØ: – Det er flere i Arbeiderpartiet som har tatt opp dette og sagt at hvis Arbeiderpartiet får regjeringsmakt etter valget vil avgjørelsen om kommunesammenslåing bli omgjort. Men jeg ville høre det fra partileder og statsministerkandidat Jonas Gahr Støre selv, sier Britt Helstad.