Setter opp ekstraforestillinger til RBKs jubileumsshow

Interessen for Rosenborgs jubileumsshow er stor. Flere forestillinger er utsolgt. Nå settes det opp to ekstraforestillinger.

STRYKENDE: Billettsalget til RBKs jubileumsshow går strykende. Arkivfoto 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Det melder showgruppa Kveli Rånes Bremseth i en pressemelding. Det er de som har ansvaret for Rosenborgs jubileumsshow som spilles i San Siro-salen på Scandic Lerkendal. Både premieren 29. september og showet påfølgende kveld er allerede utsolgt.

– Det er over fem uker til premiere og allerede er to av de opprinnelige åtte forestillingene utsolgt. Pågangen etter billetter er nå så stor at det settes opp ekstra forestillinger fredag 27.og lørdag 28.oktober på samme sted, sier Arnt Egil Rånes.

I tillegg til å vise fram showet «Helt i 100» skal også et Superlag bestående av Roar Strand. Charlotte Audestad og Trine Lise Olsen i aksjon. «Mini-Nils» har også insistert på å delta.

«Helt i 100» er en hyllest til Rosenborgs hundreårige historie, men har også et skrått sideblikk på de mindre kjente klubbene Lein og Brein som ikke har lyktes like godt, men som jubilerer med like stor stolthet som RBK.