Skal bruke 25 millioner kroner på badeanlegg

Grong får ny svømmehall

Mer enn to års ventetid er går inn i en avsluttende fase. Endelig skal grongningene igjen få plaske, svømme og kose seg i egne basseng.

Så mye større: Omtrent der kommunalsjef Stig Moum står, blir det hjørnet på det nye badeanlegget være. Ordfører Skjalg Åkerøy er mer enn godt fornøyd med at arbeidet med å få et basseng med vann snart kan starte. – Vi busser skoleelevene til nabokommunene i dag. Det er dyrere for oss enn å ha et eget basseng, sier Åkerøy. 

Vedtaket i formannskapet var enstemmig, så behandlinga i kommunestyret er bare en formalitet.

Ordfører Skjalg Åkerøy
NAMDALSAVISA

GRONG: Omtrent to år etter at svømmebassenget ble tømt for vann da bygginga av kulturhuset Kuben startet i 2015, vedtok nemlig et enstemmig formmannskap å bruke 25 millioner på å bygge et nytt badeanlegg.