Namsos trekker håndballaget

Namsos HK herrer blir ikke å finne på håndballbanen i 3. divisjon denne sesongen.

SPILLERMANGEL Her er Kristian Bolkan i aksjon for herrelaget til Namsos sist sesong. I år blir ikke blåtrøyene å finne i 3. divisjon.  Foto: Mats Ivar Sandmo

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Kort tid før sesongen kastes i gang, har klubben valgt å trekke laget fra serien.

– Det er både trist og leit, fastslår Kristian Bolkan, en av lagets mest rutinerte spillere gjennom de siste sesongene.

Lagets storscorer, Jakob Grindberg, har flyttet til Bodø for å kombinere studier og håndballsatsing der, mens målvakta Fredrik Grindberg prøver lykken i Bærumsklubben Haslum. I tillegg er flere av spillerne som bidro for laget sist sesong uaktuelle for spill denne vinteren.

– Vi har mistet seks spillere, og da blir det for tynt i rekkene. Vi hadde håpet i det lengste at ting skulle ordne seg, men nå måtte vi ta en endelig avgjørelse, og den innebærer at Namsos ikke stiller lag på herresiden kommende sesong, forteller Bolkan.

Han mener det er uheldig for håndballmiljøet i området at Namsos nå står uten herrelag.

– Det er ikke for oss som nærmer oss 30 at dette er verst. Jeg tenker mer på de yngre spillerne og på rekrutteringa innad i klubben. Det er klart ikke dette er noen heldig situasjon, sier Bolkan.

Han håper imidlertid ikke at valget om å trekke laget er kroken på døra for herrehåndballen i Namsos.

– Det kan godt være at vi er tilbake igjen neste sesong, men nå er vi ikke flere enn vi er, og da er dette eneste løsning.