Byr på klangfull konsert i Skorovatn kapell

Tenor Are Hembre og pianist Trond Hustad inntar Skorovatn kapell lørdag.

TIL SKOROVATN Sanger Are Hembre (til venstre) og pianist Trond Hustad holder lørdag konsert i Skorovatn kapell. 

NAMDALSAVISA

SKOROVATN: I helga arrangeres turmarsjen «Skorovasmarsjen». I den forbindelse inviterer arbeidsutvalget for drift av Skorovatn kapell til konsert med to erfarne musikere på plakaten.

Are Hembre har hatt roller i flere musikaler, spel og operaer. Han har samarbeidet med kjente artister som Tone Damli, Didrik Solli Tangen, Elisabeth Andreassen, Rein Alexander og Ole Edvard Antonsen. I 2011 ble han nummer to i finalen av TV2s «Norske Talenter».

Trond Hustad har 25 år bak seg som frilansmusiker, arrangør og komponist. Rundt 20 år har han vært på turne med rockebandet Stage Dolls. Han har også jobbet med artister som Tre Små Kinesere, Åshild Mundal og Travellin Strawberries, samt gjort en rekke produksjoner på Trøndelag Teater.

– Årets artister føyer seg inn i rekken av kjente nasjonale artister som har besøkt kapellet de siste åra. Konserten bør bli en fin opplevelse for dem som setter pris på klangfull sang og musikk, sier Thor Glad Jacobsen.

Inntektene fra konserten går til drift av kapellet.