Unge talenter i kirka

18 år gamle Hannah Marsdal Kristoffersen har med seg både venner og familie under den tradisjonsrike høstkonserten i Nærøya kirke.

TRADISJON Hver høst inviterer Nærøykirkas venner til konsert med et lokalt talent. Så også i år, med dato fredag 8. september. 

NAMDALSAVISA

NÆRØY: Høstkonserten har de senere åra presentert et ungt, lokalt talent på sine konserter. Denne gang er det 18 år gamle Hannah Marsdal Kristoffersen fra Kolvereid som får fylle kirkerommet med innhold etter eget ønske.

Konserten har fått navnet «Praying» og inneholder alt fra folketoner, jazz og spirituelle toner til nyere og godt kjente poplåter.

Med på konserten er Frida Martine Aksnes Vada (18) fra Verdal. De to gikk begge på sanglinja ved Inderøy videregående skole og fortsetter nå sangutdanninga ved Trøndertun folkehøgskole på Melhus.

Som komp har Hannah og Frida fått med seg ytterligere et ungt talent, Aksel Solvang Rønningen (16) fra Kolvereid. Den unge gitaristen har allerede gjort seg bemerket på scener i regionen sammen med blant andre bandene The Firefoxes og Vekselztrøm. Aksel er i dag elev ved musikklinja på Olav Duun videregående skole.

Andre som bidrar på konserten er Brynjulf og Line Marit Flasnes samt Hannahs far – Torkil Marsdal Hanssen.

– Vi håper og tror det blir en flott konsert. Ved ankomst blir det servert urtesuppe med brød og etter konserten går vi i fakkeltog ned til kaia, opplyser Anne-Lise R. Arntsen i Nærøykirkas venner.

Konserten arrangeres kommende fredag, 8. september.