Hun blir Namsskogans nye rådmann

Som NA tidligere har omtalt, blir Kjersti Kvalvik ny rådmann i Namsskgoan.
NAMDALSAVISA

NAMSSKOGAN: Ett år etter at Endre Skjervø forlot rådmannsstolen, har Namsskogan endelig fått ny sjef.

NA skrev i august at ansettelsesutvalget hadde landet på Kjersti Kvalvik (49) fra Mosjøen.

Kvalvik var tidligere daglig leder, mentaltrener, coach og kursholder for Endringsledelse Norge AS. Lengst erfaring har hun som kjøpmann i Reitangruppen. I tillegg har hun ledererfaring som banksjef i Sparebank 1 Nord-Norge og daglig leder i Grane Næringsutvikling.


Nå får Namsskogan ny rådmann

Ett år etter at Endre Skjervø forlot rådmannsstolen, ser det ut til at Namsskogan endelig får ny sjef.

 

Kvalvik starter i jobben som rådmann 2. oktober.

Kvalvik forteller til Trønder-Avisa at hun takket ja til stillingen fordi Namsskogan har et image som en kommune som prøver nye ting.

– Dette budskapet traff meg rett i hjertet, og jeg fant fort ut at dette var en stilling jeg kunne tenke meg. Jeg er ingen controller-type, og jeg vet at kommunen har en dyktig regnskapssjef. Jeg ønsker å løfte blikket, se de store linjene, sette Namsskogan på kartet - og gjerne ha litt hårete tanker, sier Kvalvik til avisa.