Krangel gikk ut over bil

To menn kranglet ved Namsos asylmottak og lot det gå ut over en bil.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Ved midnatt natt til onsdag fikk politiet melding om en uoverensstemmelse i Namsos. Det var beboerere på asylmottaket i Namsos som hadde blitt uenige utafor mottaket.

Politiet rykket ut til mottaket der ingen hadde blitt skadet. Det hadde derimot bilen til den ene parten blitt.

– Det var en bil der som hadde fått gjennomgått. Rutene var blant annet knust. Partene ordnet opp seg i mellom og ingen ble fysisk skadet, forteller operasjonsleder Erlend Kvakland i Trøndelag politidistrikt.

14 studenter til legevakt

I Trondheim har 14 NTNU-studenter blitt sendt til legevakt etter å ha blitt forgiftet på en fest. Av de 14 studentene som ble sendt til legevakt, ble ti av de fraktet videre til St. Olavs hospital. Tre av disse er innlagt til observasjon, mens en person ligger på intensivavdelingen med alvorlige skader. Den alvorlige skadde er en mann i 20-årene. Det melder Adressa.

Organisasjonsdirektør ved NTNU, Ida Munkeby, sier til avisa at studentene har inntatt eddik som en del av opptaksprøvene til linjeforeningen, og at denne eddiken ikke skal ha vært tilstrekkelig uttynnet.

Trafikkmeldinger og nyheter

Statens vegvesen opplyser onsdag morgen om at det er redusert framkommelighet på grunn av vedlikeholdsarbeid på Nærøysundbrua på fv. 770 i Vikna.

NRK Trøndelag skriver at Arbeiderpartiet går tilbake hele 8,1 prosent i Nord-Trøndelag

I dagens NA kan du lese at det i år har vært rekorddeltakelse i Opptur. Hele 1844 personer har deltatt i tur-konkurransen.

Les også at Julie Ebbing stakk av med prestisjetungt kunststipend.