Gikk du glipp av noe mens du sov?

Politiet har hatt en rolig natt i Namdalen.
NAMDALSAVISA

KLINGA: Klokka 22.03 torsdag kveld fikk politiet melding om en elgpåkjørsel på fylkesveg 17 ved Klingakorsen utafor Namsos. Elgen skal ifølge politiet ha knekt bakfoten og viltnemda ble satt på saken.

Bilen skal ha kjørt av vegen etter påkjørselen, men det er ikke snakk om personskade på sjåføren.

– Det skal ha blitt noen materielle skader på kjøretøyet, forteller operasjonsleder Stig Rune Sagen i Trøndelag politidistrikt.

Det er redusert framkommelighet på fv. 74 i Sandvika på strekninga mellom Bjørgan og Murmoen. Det gjelder fram til 23. september, melder Statens vegvesen.

Ifølge Yr.no vil det stor sett bli en overskyet dag i Namdalen. I Namsos og på kysten vil det bli noe sol midt på dagen og temperaturen vil ligge på rundt 13 grader. Indre Namdal vil få en temperatur på rundt sju grader og det vil bli noe regnbyger.

I dagens NA kan du lese at Roar var Norges tyngste mann. På et tidspunkt veide han 326 kilo. Nå er hele 246 av dem borte.

Les også at Thea Angelo fra Namsos er på Cuba og fikk beskjed om at den kraftigste orkanen noensinne er på veg mot øya, og at lekværing skal forsvare Norges ære internasjonalt.


Politikerne i Grong fikk seg en overraskelse

Men konsesjonssaken på Duun var ikke død

Da Fylkesmannen stadfestet kommunestyrets vedtak i konsesjonssaken på Duun gård i sommer, trodde politikerne at saken var ferdig. De kunne ikke tatt mer feil.

 

Nye stemmesteder i Namsos

NTE Arena og Sørenget

Valgstyret i Namsos har vedtatt flere endringer som berører velgerne. Spillum valgkrets er lagt ned, mens Namsos sentrum og Vemundvik har fått nye stemmesteder.